Translation agency
Worldwide Translations

We are located in the business center Usce
Bulevard Mihajla Pupina 6
+381 11 2120 968

Atraktivna
lokacija

Nalazimo se u Poslovnom centru „Ušće“, na veoma atraktivnoj lokaciji, tako da lako i brzo možete doći do naših kancelarija bez obzira u kom delu Beograda se nalazite.
Lokacija

ISO i EN serifikovani​

ISO i EN sertifikati koji posedujemo su jedini međunarodno priznati dokazi kvaliteta koji izdaje nezavisno međunarodno sertifikaciono telo.​
Sertifikat

Naši cenjeni
klijenti​

Naši mnogobrojni i dugogodišnji klijenti među kojima su međunarodne organizacije, banke, advokatske kancelarije, farmaceutske kuće , inostrane i domaće kompanije, svakodnevno nam ukazuju poverenje.
Klijenti

Usluge agencije Worldwide Translations

Pismeni prevodi

Tim stručnih prevodilaca vam stoji na raspolaganju, Govorimo sve svetske jezike, razumemo svaku vašu potrebu. Pridružite se našim najuglednijim klijentima.

Sudski tumači

Naš tim sudskih tumača, stručnjaka za svaku oblast, pobrinuće se da vaš dokument bude besprekorno tačno preveden, iza čega stoji garancija overe sudskog tumača.

Simultano prevođenje

Organizujete seminar, konferenciju ili međunarodni skup gde su vam neophodni simultani prevodioci? Tu smo da nesmetano prođe svaki događaj bez obzira na kom jeziku se vodi.

Oprema za simultano prevođenje

Pri simultanom prevođenju neophodna je oprema koju takođe obezbeđujemo bez obzira na broj učesnika i mesto dešavanja vašeg okupljanja.

Časovi poslovnog engleskog jezika

Unapredite komunikaciju sa stranim klijentima. Kurs poslovnog engleskog jezika omogućiće vam da savladate reči i fraze koje se najčešće koriste u poslovnoj komunikaciji.

Konsekutivno prevođenje

Planirate važan sastanak i želite da strani sagovornik razume svaku pojedinost razgovora? Konsekutivni prevodilac je neophodan za sve vrste skupova sa stranim sagovornicima.

Play Video

O nama

Prevodilačka agencija Worldwide Translations je renomirana agencija za prevodjenje koja ima najdužu tradiciju u Srbiji u poslovima ove vrste. Svoj ugled stekli smo kao jedna od najstručnijih, najpovoljnijih i najprofesionalnijih prevodilačkih agencija u regiji. U odnosu na ostale agencije u regiji, naši stručnjaci govore sve veće svetske jezike, zato nam se možete obratiti za bilo koju vrstu usluga iz oblasti prevođenja.

Naša lokacija

Nalazimo se u Poslovnom centru „Ušće“ (bivši CK), na veoma atraktivnoj lokaciji, tako da lako i brzo možete doći do naših kancelarija bez obzira u kom delu Beograda se nalazite. Prevode uglavnom primamo i dostavljamo elektronskom poštom (e-mail), što znači da će prevodi koje ste naručili biti dostavljeni u najkraćem mogućem roku. Međutim, ukoliko je potrebno da Vam se dostave originalni prevodi ili overeni prevodi Vaših dokumenata, naša kurirska služba učiniće to na Vaš zahtev. U najkraćem mogućem roku na Vašu adresu isporučićemo prevod koji su za Vas preveli stručni prevodioci i preveli i overili ovlašćeni sudski tumači naše kuće, sudski tumac za engleski jezik i tumač za nemački, mađarski itd.

Kontaktirajte nas

Pozovite nas na 011 2120968 za besplatnu konsultaciju ili nas kontaktirajte putem elektronske pošte na office@worldwide.rs. Ukoliko želite da nas kontaktirate posle radnog vremena ili u toku vikenda, pozovite nas na: +381 65 3118317

Prednosti korišćenja prevodilačke agencije

Možete sami da pronadjete odgovornog slobodnog prevodioca, koji će stići da ispoštuje rokove, koji ima višegodišnje iskustvo… ili da angažujete prevodilačku agenciju, koja ima tim stručnih prevodilaca na raspolaganju, koja će ispuniti najviši kvalitet prevoda, prema naznačenim zahtevima a na zadovoljstvo klijenata.

Zašto koristiti agencije za prevodjenje?

Kvalitet i garancija. Prednost agencija za prevođenje jeste u tome što raspolažu sa spektrom iskusnih prevodilaca, čije su usluge višestruko testirane a rezultat istih odličan. Prevodilačka agencija zna koji prevodilac je najadekvatniji za tematiku prevoda koji vam je potreban, ima na svom spisku saradnika nekoliko odgovarajućih zamena koji će završiti prevod ukoliko iz bilo kog razloga jedan stručnjak ne bude u mogućnosti da sam završi prevod.

Naša je obaveza da sve teškoće prevaziđemo i da vam u dogovorenom roku obezbedimo neophodan i visoko kvalitetan prevod.

Usmeno i pismeno prevođenje, lektura, korektura, redaktura, prevodi sa overom

Dodatna pogodnost prevodilačke kuće jeste u tome što nudi više usluga od samog prevođenja, poput redakture, lekture, korekture, prevod sa overom od strane sudskog tumača, pismeno i usmeno prevođenje. Specijalizovani smo za prevode iz različitih oblasti – od prevoda iz oblasti prava, medicine, građevine, informacionih tehnologija (IT)…pa sve do ekologije i auto-industrije.

Prevodi i overa

Ako vam u nekom trenutku bude potreban kvalitetan prevod nekog od svetskih jezika i overa dokumenta – dozvolite profesionalcima iz Worldwide Translations da obave posao za Vas. Obratite se na adresu agencije Worldwide Translations odmah danas.

Klijenti o nama

Scroll to Top