Prevodilac i sudski tumač za engleski jezik

Naša adresa je: Poslovni centar UŠĆE (bivša zgrada CK), kula 1, Bulevar Mihajla Pupina 6, sprat 15. 11070 Novi Beograd.

Cena prevoda?

Cene prevoda sa engleskog jezika, kao i prevoda na engleski se formira prema ceni jedne prevodilačke stranice koja ima 1800 karaktera sa uključenim praznim mestima. Cene prevoda zavise od zahtevane brzine isporuke i dodatnih traženih opcija. Usluga ekspresnog prevođenja, za manje od 24 časa se doplaćuje.

Kako bi dobili preciznu cenu za vaš prevod, možete nam poslati upit ili nas kontaktirajte putem elektronske pošte na office@worldwide.rs ili nas pozovite putem telefona na: +381 11 2120968, prevodilačka agencija Worldwide Translations Beograd.

Radno vreme: Ponedeljak-Petak 9-17h. Za kontakt nakon radnog vremena i u toku vikenda, pozovite nas na: +381 65 3118317

Naša adresa je: Poslovni centar „UŠĆE“ (bivša zgrada CK), kula 1, Bulevar Mihajla Pupina 6, sprat 15. 11070 Novi Beograd.

Rok isporuke? Kad prevod može da bude gotov?

Standardno vreme potrebno za prevod tekstova svih vrsta (PZP) varira od EKSPRESNOG, gde je vaš prevod gotov u roku od 24 časa, do optimalnijih varijanti gde je PZP od jednog dana na više.

Jednostavno, prema vašim potrebama i u zavisnosti od hitnosti izaberite koje vreme potrebno za prevod vam najviše odgovara i prema njemu će biti formirana i cena prevoda teksta. Sam prevod vrši naš prevodilac za engleski jezik ili pak sudski tumač za engleski, ukoliko je potrebna overa dokumenata.

Prevodilački pravci

U našoj agenciji su za prevod tekstova sa engleskog jezika na srpski jezik i na druge jezike zaduženi prevodioci, anglisti, lektori, kao i ovlašćeni sudski tumač za engleski jezik, kao i izvorni govornici (native speakers). Svi oni na visokom profesionalnom nivou zadovoljavaju sve potrebe klijenata za prevodilačkim uslugama. Po klijentskoj narudžbini mogu da urade pismeni prevod, prevod sa srpskog na engleski jezik i obratno, svih stručnih, biznis i književnih tekstova, potvrda, kao i prevod za veb sajtova, aplikacija i igara. Sva poslovna dokumenta overavaju naši ovlašćeni sudski tumači.

Renomirani stručnjaci naše agencije pomoći će Vam i u usmenom prevođenju biznis sastanaka, prezentacija, konferencija i drugih skupova, kada ćete, u zavisnosti od skupa, odabrati konsekutivno i simultano prevođenje. Našim iskusnim prevodiocima prepustite i prevod na druge jezike, i obratno, prevod sa drugih stranih jezika na engleski, bez obzira da li Vam je potrebno pismeno i usmeno prevođenje.

Prevod sa engleskog na srpski – prevod sa srpskog na engleski jezik

Prevod sa engleskog na druge jezike

Pusti video zapis

            

Pisane prevode dostavljamo klijentu u dogovorenom roku faksom, elektronskom poštom, ili našom kurirskom službom.

Engleski jezik (engl. English language) je zapadnogermanski jezik koji potiče iz Engleske, a takođe se koristi kao maternji jezik u drugim državama Ujedinjenog Kraljevstva – Škotskoj, Velsu, i Severnoj Irskoj, u Republici Irskoj, SAD, Kanadi, Australiji, Novom Zelandu, Južnoj Africi, i brojnim drugim zemljama. Engleski je trenutno četvrti najrasprostranjeniji maternji jezik na svetu (posle kineskog, španskog i hindua), sa nekih 380 miliona govornika. Ima status lingva franka u mnogim delovima sveta, usled vojnog ekonomskog, naučnog, političkog i kulturnog uticaja Britanske Imperije u 18. i 19. veku i još jačeg globalnog uticaja Sjedinjenih Američkih Država tokom 20. veka. Zbog globalnog uticaja engleskog u svetu nauke, umetnosti, televizije i na Internetu u poslednjim decenijama, engleski je danas najrasprostranjeniji jezik koji se uči kao drugi jezik na svetu. Od mnogih učenika širom sveta se zahteva da uče engleski, a znanje engleskog jezika je korisno ili čak neophodno za mnoga zanimanja.

Scroll to Top