Prevodilac i sudski tumač za slovački jezik

U našoj agenciji za prevođenje na raspolaganju sa Vam ovlašćeni sudski tumači i prevodioci koji će Vam u dogovorenom roku isporučiti prevod slovački na srpski, i obratno, prevod na slovački sa srpskog i prevesti Vam svu poslovnu dokumentaciju i druge tekstove stručne ili komercijalne sadržine. Pored pismenih prevoda, nudimo Vam i usluge usmenog prevođenja poslovnih sastanaka i drugih zvaničnih skupova, bilo da se opredelite za konsekutivno ili simultano prevođenje.

Poklonite poverenje našoj agenciji i kada Vam je u poslovanju potreban prevod na slovački jezik sa drugih stranih jezika, i obratno, prevod slovačkog jezika na druge strane jezike, bilo u pisanoj ili usmenoj formi. Mi govorimo sve jezike!

Pouzdajte se u znanje i iskustvo naših prevodilaca ovog zapadnoslovenskog jezika kada su Vam potrebne kvalitetne prevodilačke usluge po povoljnim cenama, bilo da je posredi prevod sa slovačkog na srpski i druge jezike ili prevod sa srpskog i drugih jezika na slovački.

Cena prevoda

Prevodimo sve vrste tekstova, članaka i poslovnih dokumenata, veoma brzo, stručno i po pristupačnim cenama.

Cena se formira prema jednoj prevodilačkoj strani koja ima 1800 karaktera (prazna mesta su uračunata). Cenu određuje više faktora.

Mi garantujemo da smo 100% najbrži i imamo najbolje cene u Srbiji.

Kontakt

Pozovite nas na +381 11 2120968 za besplatnu konsultaciju ili nas kontaktirajte putem elektronske pošte na office@worldwide.rs.

Ukoliko želite da stupite u kontakt s nama posle radnog vremena ili u toku vikenda, pozovite nas na: +381 65 3118317

Iskustvo

Prevodioci i sudski tumači za slovački

Agencija Worldwide Translations Beograd ima dugu praksu i bogato iskustvo u pružanju kompletnih usluga prevođenja na slovački i sa slovačkog jezika.

Stručni prevod na slovački jezik sa srpskog i sa srpskog na slovački, klijenti sa puno poverenja poklanjaju upravo prevodiocima agencije Worldwide Translations. Sudski tumač za slovački – Beograd veoma brzo i lako može biti na licu mesta ukoliko je potreban prevod u sudu, predstavništvu, ukoliko treba da prisustvuje potpisivanju ugovora, venčanju ili nekom drugom događaju, a prema želji klijenta. Overene prevode agencija Worldwide Translations najbržim načinom dostavlja poručiocu, na obostrano zadovoljstvo.

Prevodilački pravci

Naša prevodilačka agencija nudi Vam besprekorno tačan prevod u sledećim pravcima:

  • prevod sa slovačkog na srpski (prevod slovački na srpski);
  • prevod sa srpskog na slovački;
  • prevod sa slovačkog na drugi strani jezik;
  • prevod sa drugog stranog jezika na slovački.
Pusti video zapis

            

Pisane prevode dostavljamo klijentu u dogovorenom roku faksom, elektronskom poštom, ili našom kurirskom službom.

Slovački jezik jeste jezik iz grupe zapadnoslovenskih jezika i najsrodniji je češkom. Deli se na istočni, srednji i zapadni dijalekat od kojih se svaki deli na više govora. Jezik je manjina u Češkoj, Mađarskoj, Srbiji, Ukrajini. Službeni je jezik u Republici Slovačkoj, AP Vojvodini i nekim opštinama i u Evropskoj uniji.

Scroll to Top