Sudski tumač i Prevodilac za norveški

Za pismene prevode stručnih tekstova, beletristike i poslovnih materijala, overe ovlašćenih sudskih tumača i usmene prevode poslovnih sastanaka – konsekutivno ili simultano prevođenje – kada je u pitanju prevod norveški na srpski, ili pak prevod na norveški sa srpskog, prevodilačka agencija Worldwide Translations odabrala je vrsne stručne prevodioce. Oni će Vam brzo i kvalitetno ispuniti sve zahteve u pogledu prevoda ovog severnogermanskog jezika.

Našim iskusnim prevodiocima ukažite poverenje i kada je u pitanju prevod na norveški jezik sa drugog stranog jezika, engleskog, nemačkog, ruskog jezika, i ostalih, i obratno, prevod sa norveškog na druge strane jezike, bez obzira da li Vam je potrebno pismeno ili usmeno prevođenje.

Poslujte uspešnije i lagodnije uz naše prevodioce u slučaju kada Vam je potreban pouzdan prevod norveškog jezika. Naša agencija nudi Vam prevodilačke usluge na visokom profesionalnom nivou, bilo da Vam je potreban prevod sa norveškog na srpski i druge jezike ili prevod sa srpskog i drugih jezika na norveški. Mi govorimo sve jezike!

Naša prevodilačka agencija nudi Vam besprekorno tačan prevod u sledećim pravcima:

  • prevod sa norveškog na srpski (prevod norveški na srpski);
  • prevod sa srpskog na norveški;
  • prevod sa drugog stranog jezika na norveški.

Ukoliko Vam je neophodan prevod sa overom sudskog tumača, tu je naš sudski tumač za norveški jezik.

Cena prevoda sa norveškog jezika i na norveški

Prevodimo sve vrste tekstova, članaka i poslovnih dokumenata, veoma brzo, stručno i po pristupačnim cenama. Pozovite nas na +381 11 2120968 za besplatnu konsultaciju ili nas kontaktirajte putem elektronske pošte na office@worldwide.rs. Ukoliko želite da stupite u kontakt s nama posle radnog vremena ili u toku vikenda, pozovite nas na: +381 65 3118317

Iskustvo u prevodjenju na norveški i sa norveškog jezika

Prevodilački tim za norveški jezik naše kuće čine renomirani stručnjaci, profesori norveškog jezika, i izvorni govornici istog. Ne gubite vreme, ukoliko želite da Vaši prevodi budu urađeni brzo, profesionalno, i ispravno, Worldwide Translations je pravo mesto za Vas.

Pusti video zapis

            

Pisane prevode dostavljamo klijentu u dogovorenom roku faksom, elektronskom poštom, ili našom kurirskom službom.

Norveški jezik pripada severnogermanskoj podgrupi jezika. Govori se uglavnom u Norveškoj i među norveškim iseljenicima u SAD. Istorijski se deli na staronordijski (do 800. godine), staronorveški (do 1370. godine), srednjonorveški (do 1530. godine) i novonorveški.

Scroll to Top