Sudski tumac za madjarski jezik · Prevodilac za mađarski · Beograd

Za prevod mađarskog jezika naša kuća raspolaže sa plejadom stručnjaka koju čine izvorni govornici, stručni prevodioci za mađarski jezik, lektori i ovlašćeni sudski tumači, koji će Vam, u najkraćem mogućem roku, isporučiti prevod vrhunskog kvaliteta, bilo da Vam je potreban prevod na mađarski sa srpskog ili pak prevod mađarski na srpski. Oni će za Vas prevesti poslovnu dokumentaciju, propagandne materijale i sve druge tekstove bilo koje sadržine i u slučaju da Vam je potreban prevod na mađarski jezik sa drugih stranih jezika ili pak prevod sa mađarskog na druge strane jezike.

Mi govorimo sve jezike!

Pored pismenih prevoda, možete se osloniti i na njihove usluge u usmenom prevođenju poslovnih sastanaka i konferencija, bilo da se opredelite za simultano ili konsekutivno prevođenje.

Unapredite svoje poslovanje – oslonite se na naše prevodioce ovog ugro-finskog jezika u svakoj prilici kada Vam je potreban prevod sa mađarskog na srpski i druge jezike ili prevod sa srpskog i drugih jezika na mađarski.

Naša kuća Vam nudi besprekorno tačan prevod u sledećim pravcima:

  • prevod sa mađarskog na srpski (prevod mađarski na srpski);
  • prevod sa srpskog na mađarski;
  • prevod sa mađarskog na drugi strani jezik;
  • prevod sa drugog stranog jezika na mađarski.

Cena prevoda sa overom tumača za mađarski

Naši prevodioci i sudski tumači za mađrski jezik će na vaš zahtev izvršiti prevod i overu dokumenata, odnosno dokumentacije u ekspresnom roku, po cenama koje su u najmanju ruku pristupačne. Ove usluge sa overom tumača možete dobiti u našoj centrali u Beogradu ali i u svim ostalim brojnim manjim gradovima u Srbiji.

Pozovite nas na +381 11 2120968 za besplatnu konsultaciju ili nas kontaktirajte putem elektronske pošte na office@worldwide.rs. Ukoliko želite da stupite u kontakt s nama posle radnog vremena ili u toku vikenda, pozovite nas na: +381 65 3118317

Iskustvo u prevodima sa overom sudskog tumača za madjarski

Tim naše prevodilačke kuće, uz prevodioce i sudske tumače za mađarski jezik, čine i profesionalni korektori i lektori koji će na vaš zahtev izvršiti redakturu svih onih materijala koje je za vas već neko preveo, a kojima ipak niste u potpunosti zadovoljni. Naši eksperti svoj posao obavljaju uz najveće poštovanje zahteva klijenata, ali i pravila struke, tako da ćete nakon njihove obrade već prevedenih sadržaja sasvim sigurno biti i više nego zadovoljni.

Pusti video zapis

            

Pisane prevode dostavljamo klijentu u dogovorenom roku faksom, elektronskom poštom, ili našom kurirskom službom.

Mađarski jezik je službeni jezik Republike Mađarske. Pored slovačkog, jedan je od šest službenih jezika Autonomne Pokrajine Vojvodine, i jedan od službenih jezika Evropske unije. I u delovima Rumunije i Republike Slovenije je, takođe, službeni jezik. Uz navedene podatke, Vikipedija kaže da se mađarski jezik govori i u delovima Slovačke, Ukrajine, Hrvatske, Austrije, kao i da njime govori 14.500.000 ljudi.

Scroll to Top