Prevodilac i sudski tumač za japanski

Prevodilačka agencija Worldwide Translations angažovala je stručne prevodioce, ovlašćene sudske tumače i lektore i redaktore koji će za Vas stručno i na visokom profesionalnom nivou prevesti sve vrste poslovnih dokumenata, stručnih i književnih tekstova kada je u pitanju pismeni prevod na japanski sa srpskog ili pak prevod japanski na srpski. Naši prevodioci pomoći će Vam i u usmenom prevođenju na konferencijama, prezentacijama i drugim poslovnim skupovima, bilo da se opredelite za simultano ili konsekutivno prevođenje.

Oslonite se na usluge naše agencije i kada Vam je potreban, bilo u pisanoj ili usmenoj formi, prevod na japanski jezik sa drugih stranih jezika, i obratno, prevod sa japanskog na druge strane jezike.

Ne postoje jezičke barijere u poslovanju! Garantujemo Vam precizan prevod japanskog jezika u oba smera – bilo da Vam je potreban prevod sa japanskog na srpski i druge jezike ili pak prevod sa srpskog i drugih jezika na japanski. Mi govorimo sve jezike!

Naša prevodilačka agencija nudi Vam besprekorno tačan prevod u sledećim pravcima:

  • prevod sa japanskog na srpski (prevod japanski na srpski);
  • prevod sa srpskog na japanski;
  • prevod sa japanskog na drugi strani jezik;
  • prevod sa drugog stranog jezika na japanski (za prevod sa overom sudskog tumača za japanski nas takođe možete kontaktirati)

POZOVITE NAS ZA BESPLATNU KONSULTACIJU
+381 11 212 09 68

Nalazimo se u poslovnom centru Ušće na veoma atraktivnoj lokaciji, tako da lako i brzo možete doći do naših kancelarija bez obzira u kom delu Beograda se nalazite.

Cena prevoda sa overom sudskog tumača za japanski

Prevodimo sve vrste tekstova, članaka i poslovnih dokumenata sa overom sudskog tumača za japanski, veoma brzo, stručno i po pristupačnim cenama. Pozovite nas na +381 11 2120968 za besplatnu konsultaciju ili nas kontaktirajte putem elektronske pošte na office@worldwide.rs. Ukoliko želite da stupite u kontakt s nama posle radnog vremena ili u toku vikenda, pozovite nas na: +381 65 3118317

Iskustvo

Agencija Worldwide Translations Beograd ima dugu praksu i bogato iskustvo u pružanju kompletnih usluga prevođenja osa overom sudskog tumača za japanski.

Naš sudski tumač je u mogućnosti da u najkraćem roku odgovori potrebama klijenata i da, ukoliko situacija nalaže, prisustvuje potpisivanju ugovora, venčanju i da to verifikuje svojim potpisom i pečatom. Sudski tumač za japanski jezik nudi i usluge prevoda koje ne podrazumevaju obavezno lično prisustvo. Takođe overene, takve prevode dostavlja poštom, faksom, elektronskom poštom ili prema dogovoru sa klijentom i to po veoma prihvatljivoj ceni.

Pusti video zapis

            

Pisane prevode dostavljamo klijentu u dogovorenom roku faksom, elektronskom poštom, ili našom kurirskom službom.

Japanski jeste jezik japanskog naroda i državni jezik Japana. Po glasovnoj i gramatičkoj strukturi povezan je sa altajskim jezicima. Prema novijim istraživanjima, mada ne postoji saglasnost među stručnjacima, sve više se uzima da japanski čini zasebnu grupu jezika. Osim toga što se govori u Japanu, govori se i u delovima Kine i Koreje koji su bili pod japanskom vlašću, ali i u područjima u kojima ima japanaskih emigranata (SAD i Brazil).

Scroll to Top