Prevodilac za rumunski – Sudski tumac za rumunski jezik

Sve vrste prevodilačkih usluga, bilo da je u pitanju pismeni ili usmeni prevod rumunskog jezika – konsekutivno ili simultano prevođenje – u agenciji Worldwide Translations poverene su izvornim govornicima, ovlašćenim sudskim tumačima i stručnim prevodiocima s dugogodišnjim iskustvom koji će Vam u najkraćem mogućem roku dostaviti precizan prevod rumunski na srpski, i obratno, prevod na rumunski sa srpskog svih književnih i stručnih tekstova i poslovnih dokumenata.

Oslonite se na naše saradnike i prepustite im i prevod na rumunski jezik sa drugih stranih jezika, i obratno, prevod sa rumunskog na sve druge strane jezike, bez obzira da li vam je potrebno pismeno ili usmeno prevođenje. Mi govorimo sve jezike!

Mi smo Vaši pouzdani saradnici na koje se možete osloniti u svakoj prilici. Stručni prevodioci naše agencije, vrsni znalci ovog romanskog jezika, isporučiće vam perfektan prevod sa rumunskog na srpski i druge jezike, kao i prevod sa srpskog i drugih jezika na rumunski.

Naša prevodilačka agencija nudi Vam besprekorno tačan prevod u sledećim pravcima:

  • prevod sa rumunskog na srpski (prevod rumunski na srpski)
  • prevod sa srpskog na rumunski;
  • prevod sa rumunskog na drugi strani jezik;
  • prevod sa drugog stranog jezika na rumunski.

Cena prevoda

Prevodimo sve vrste tekstova, članaka i poslovnih dokumenata, veoma brzo, stručno i po pristupačnim cenama. Pozovite nas na +381 11 2120968 za besplatnu konsultaciju ili nas kontaktirajte putem elektronske pošte na office@worldwide.rs. Ukoliko želite da stupite u kontakt s nama posle radnog vremena ili u toku vikenda, pozovite nas na: +381 65 3118317

Iskustvo

Agencija Worldwide Translations Beograd ima dugu praksu i bogato iskustvo u pružanju kompletnih usluga prevođenja na sve jezike sveta.

Agencija Worldwide Translations pruža usluge prevođenja i domaćim, ali i inostranim kompanijama. Neke od njih usmerene su na saradnju i sa državnim institucijama ili ministarstvima, specijalizovanim sudovima. Za saradnju sa njima, za vrhunske prevode – usmene, konsekutivne ili simultane, pismene – zadužen je sudski tumač za rumunski jezik – Beograd.

Pusti video zapis

            

Pisane prevode dostavljamo klijentu u dogovorenom roku faksom, elektronskom poštom, ili našom kurirskom službom.

Rumunski jezik spada u istočne romanske jezike. Vikipedija navodi da je to maternji jezik 24.000.000 ljudi a sekundarni 4.000.000 ljudi. Službeni je jezik Rumunije, Autonomne Pokrajine Vojvodine, Evropske i Latinske unije.

Scroll to Top