Prevodilac i sudski tumač za hebrejski

Izvorni govornici, stručni prevodioci i ovlašćeni sudski tumači izaći će u susret svim Vašim zahtevima kada je u pitanju prevod na hebrejski sa srpskog ili prevod hebrejski na srpski, bilo da Vam je potreban pismeni prevod stručne ili komercijalne sadržine, overa ovlašćenog sudskog tumača ili pak usmeni prevod – konsekutivno ili simultano prevođenje poslovnog sastanka, prezentacije ili nekog drugog zvaničnog skupa.

Oslonite se na iskusne prevodioce agencije Worldwide Translations i ukoliko Vam je potreban prevod na hebrejski jezik sa drugih stranih jezika, i obratno, prevod sa hebrejskog na drugi strani jezik, bilo da je u pitanju pismeno ili usmeno prevođenje.

Garantujemo Vam precizan prevod hebrejskog jezika, bez obzira da li ste se opredelili za prevod sa hebrejskog na srpski i druge jezike ili pak prevod sa srpskog i drugih jezika na hebrejski. Mi govorimo sve jezike!

Prevod sa srpskog na hebrejski i obratno

Naša prevodilačka agencija nudi Vam besprekorno tačan prevod u sledećim pravcima:

  • prevod sa hebrejskog na srpski (prevod hebrejski na srpski);
  • prevod sa srpskog na hebrejski;
  • prevod sa hebrejskog na drugi strani jezik;
  • prevod sa drugog stranog jezika na hebrejski.

Cena prevoda

Eminentni eksperati za hebrejsko govorno područje čine tim naših sudskih tumača za hebrejski jezik. Garantujemo potpunu tačnost prevoda sa overom tumača. Svi naši prevodi su potpuno kompatibilni originalu. Ono što nas odlikuje u odnosu na ostale agencije je izuzetna efikasnost i najpovoljniji odnos cena/kvalitet.

Pozovite nas na +381 11 2120968 za besplatnu konsultaciju ili nas kontaktirajte putem elektronske pošte na office@worldwide.rs. Ukoliko želite da stupite u kontakt s nama posle radnog vremena ili u toku vikenda, pozovite nas na: +381 65 3118317

Iskustvo

Naš tim sudskih tumača i prevodilaca za hebrejski jezik vlada stručnim terminima vezanim za najrazličitije oblasti i u tom smislu za nas ne postoje prepreke za prevodilački rad sa hebrejskog ili na hebrejski jezik.

Obratite nam se za besplatnu konsultaciju.

Pusti video zapis

            

Pisane prevode dostavljamo klijentu u dogovorenom roku faksom, elektronskom poštom, ili našom kurirskom službom.

Hebrejski jezik (ivrit) može se smatrati izvornim jezikom jevrejskog naroda. Spada u takozvanu kanaansku grupu severozapadnih semitskih jezika. Najstariji uobličeni stepen, na osnovama starojevrejskih plemenskih narečja, postigao je krajem XX veka pre nove ere. U tom jezičkom obliku ostaje govorni jezik drevne jevrejske države do poslednjeg milenijuma pre nove ere.Osnovni pisani spomenik tog razdoblja jeste Stari zavet. Oko IV veka hebrejski prestaje da bude govorni jezik.

Scroll to Top