Prevodilac za danski – Sudski prevodioci – Beograd

U našoj agenciji za prevođenje na raspolaganju su Vam ovlašćeni sudski tumači, stručni prevodioci i lektori koji će Vam isporučiti precizan prevod na danski ili pak obratno, prevod danski na srpski, bilo da su Vam potrebni pismeni prevodi teksta stručne ili komercijalne sadržine ili overe sudskog tumača nekog ličnog ili poslovnog dokumenta.

Oslonite se na znanje i profesionalnost naših prevodilaca skandinavskih jezika i kada Vam je potreban prevod na danski jezik sa drugog stranog jezika, i obratno, prevod sa danskog na druge strane jezike, bilo u pisanoj ili usmenoj formi. Mi govorimo sve jezike!

Cena prevoda

Ponuda prevoda tekstova je ubedljivo najpovoljnija u regionu. Cena prevoda danskog jezika jedinstvena je po stranici teksta, nezavisno od kompleksnosti sadržaja.

Kontakt i radno vreme

Ukoliko Vam je potreban hitan prevod teksta na danskom, ili sa danskog jezika, mi smo pravo mesto za Vas. Pozovite nas na +381 11 2120968 za besplatnu konsultaciju ili nas kontaktirajte putem elektronske pošte na office@worldwide.rs.

Ukoliko želite da stupite u kontakt s nama posle radnog vremena ili u toku vikenda, pozovite nas na: +381 65 3118317

Garancija kvaliteta prevoda sa danskog na srpski i srpskog na danski

Ukažite poverenje prevodilačkom timu za danski jezik naše agencije, a mi ćemo za uzvrat odgovoriti profesionalnošću, poslovnom etikom, preciznošću, a pre svega, poštovanjem vremenskih rokova koje Vi odredite. Najkvalitetniji prevodi danskog jezika na tržištu, zagarantovani su, između ostalog, stručnošću samih prevodilaca, odnosno profesora, kao i velikim iskustvom koje poseduju, a koje se tiče prevoda na danski jezik.

Prevodilački pravci: srpki na danski i danski na srpski jezik

Prevodioci naše agencije garantuju Vam i pouzdan usmeni prevod danskog jezika i uspešnu saradnju s Vašim poslovnim partnerima, bilo da Vam je potreban prevod sa danskog na srpski i druge jezike ili pak prevod sa srpskog i drugih jezika na danski, bez obzira da li ćete se opredeliti za simultano ili konsekutivno prevođenje poslovnih sastanaka.

Naša prevodilačka agencija nudi Vam besprekorno tačan prevod u sledećim pravcima:

  • prevod sa danskog na srpski (prevod danski na srpski);
  • prevodi sa srpskog na danski;
  • prevod sa danskog na drugi strani jezik;
  • prevodi sa drugog stranog jezika na danski.
Pusti video zapis

            

Pisane prevode dostavljamo klijentu u dogovorenom roku faksom, elektronskom poštom, ili našom kurirskom službom.

Danski jezik pripada severnogermanskoj podgrupi jezika. Govori se u Danskoj i nešto u Šlezvigu. Istorijski se deli na staronordijski (do 800. godine), runski danski (starodanski, do 1100. godine), srednjodanski (do 1500. godine) i novodanski. Službeni jezik u Danskoj, na Farskim Ostrvima i Evropskoj uniji.

Scroll to Top