Prevodilac za turski jezik · Sudski tumač za turski · Pismeno i usmeno prevođenje

Naši prevodioci za turski, pored prevoda sa turskog na srpski, vrše i prevod sa turskog na bosanski i ostale jezike i obratno, svih Vaših poslovnih dokumenata.

Za usmeni prevod, za konsekutivno i simultano prevođenje Vaših poslovnih sastanaka sa turskog ili na turski jezik, za overe sudskih tumača i pismene prevode tekstova različite sadržine, prevodilačka agencija Worldwide Translations je odabrala najbolje ovlašćene sudske tumače i prevodioce ovog altajskog jezika i stručne prevodioce s dugogodišnjim iskustvom. Saradnjom s pouzdanim prevodiocima naše agencije unapređujete svoje poslovanje jer dobijate vrhunski prevod turski na srpski, i obratno.

Oslonite se na stručne prevodioce naše agencije i u slučaju da Vam je potreban prevod na turski jezik sa drugog stranog jezika, i obratno, prevod sa turskog na drugi strani jezik, bilo da ste odabrali pismeni ili usmeni prevod. Mi govorimo sve jezike!

Tim naših ekspeditivnih stručnih prevodilaca nudi Vam precizan prevod turskog jezika, bilo u pisanoj ili usmenoj formi, bez obzira da li ste se opredelili za prevod sa turskog na srpski i druge jezike ili pak prevod sa srpskog i drugih jezika na turski.

Prevodilački parovi – sa turskog na  srpski – sa srpskog na turski

Naša prevodilačka agencija nudi Vam besprekorno tačan prevod u sledećim pravcima:

  • prevodilac sa turskog na srpski (prevod: turski na srpski);
  • prevodilac sa srpskog na turski (prevod: srpski na turski);
  • prevod sa turskog na drugi strani jezik;
  • prevod sa drugog stranog jezika na turski.

Cena prevoda

Prevodimo sve vrste tekstova, članaka i poslovnih dokumenata sa overom tumača za turski, veoma brzo, stručno i po pristupačnim cenama. Jedna prevodilačka strana kod nas ima cenu od 890 dinara. Ukoliko vam je potreban ekspresan prevod ili overa od strane sudskog tumača, cena se uvećava. Za preciznu ponudu vam savetujemo da nas pozovete.

Pozovite nas na +381 11 2120968 za besplatnu konsultaciju ili nas kontaktirajte putem elektronske pošte na office@worldwide.rs.

Ukoliko vam je potreban prevodilac za turski i želite da stupite u kontakt s nama posle radnog vremena ili u toku vikenda, pozovite nas na: +381 65 3118317

Kad prevod sa turskog jezika na srpski može da bude gotov ?

Uobičajemo vreme potrebno za prevod sa turskog ili na turski (u daljem tekstu PZP) varira od EKSPRESNOG, gde je vaš prevod gotov u roku od dvadesetčetiri časa, do optimalnih rešenja gde je PZP od jednog dana na više.

U skladu sa vašim potrebama i u zavisnosti od urgentnosti izaberite koje vreme potrebno za prevod vam najviše odgovara i prema njemu će biti izračunata i cena.

Iskustvo u prevođenju sa overom sudskog tumača za turski

Pismeno prevođenje dokumentacije sa turskog i na turski jezik

Worldwide Translations ima dugu praksu od preko 20 godina u prevođenjima, kao i u prevodima sa overom sudskog tumača za turski jezik.

Dostava turskog prevoda

Ukoliko se nalazite van Beograda, prevod možete dobiti brzom poštom po želji (AKS, Bex, Post Express, Royal, D Express) ili elektronskom poštom. Ukoliko ste iz Beograda, prevod možete takođe dobiti na vašu adresu po želji putem naše bezbedne personalizovane kurirske službe.

Dostupnost prevoda turskog jezika

Naš sudski tumač za turski je brzo i lako dostupan za sve vrste prevoda, pismene i usmene. Stručnost, brzina, dostupnost, pristupačna cena – sve to su odlike koje poseduju naši ovlašćeni sudski tumači i prevodiloci za turski. Pozovite nas za detalje.

Pusti video zapis

            

Pisane prevode dostavljamo klijentu u dogovorenom roku faksom, elektronskom poštom, ili našom kurirskom službom.

Turski jezik pripada altajskom ogranku takozvane uralo-altajske grupe jezika. Kemal Ataturk je od 1923. godine, kada je postao prvi predsednik Turske, izvršio progresivne reforme koje su iz korena izmenile lik zemlje. I jezik i pravopis je, takođe, reformisao tako da se savremeni turski jezik od 1928. godine piše latinicom, umesto arapskim pismom. Zvanični je jezik Turske Republike.

Scroll to Top