Prevodilac za portugalski – Sudski tumac za portugalski jezik

Za usmeni prevod portugalskog jezika, bilo da odaberete simultano ili konsekutivno prevođenje, za overe ovlašćenih sudskih tumača, kao i pismene prevode poslovne dokumentacije i tekstova stručne sadržine ili beletristike, u našoj prevodilačkoj agenciji zaduženi su ovlašćeni sudski tumači i stručni prevodioci s dugogodišnjim iskustvom. Poklonite poverenje našim stručnim prevodiocima ovog romanskog jezika ukoliko Vam je potreban prevod portugalski na srpski, i obratno, prevod na portugalski sa srpskog.

Pouzdajte se u stručnost i iskustvo naših prevodilaca i kada Vam je potreban prevod na portugalski jezik sa drugih stranih jezika, i obratno, prevod sa portugalskog na druge strane jezike, bilo da ste odabrali pismeni ili usmeni prevod. Mi govorimo sve jezike!

Naši iskusni prevodioci nude Vam prevodilačke usluge vrhunskog kvaliteta, u usmenoj ili pisanoj formi, bilo da se opredelite za prevod sa portugalskog na srpski i druge jezike ili pak prevod sa srpskog i drugih jezika na portugalski.

Naša prevodilačka agencija nudi Vam besprekorno tačan prevod u sledećim pravcima:

  • prevod sa portugalskog na srpski (prevod portugalski na srpski);
  • prevod sa srpskog na portugalski;
  • prevod sa portugalskog na drugi strani jezik;
  • prevod sa drugog stranog jezika na portugalski.

Cena prevoda

Prevodimo sve vrste tekstova, članaka i poslovnih dokumenata sa portugalskog i na portugalski, veoma brzo, stručno i po pristupačnim cenama. Pozovite nas na +381 11 2120968 za besplatnu konsultaciju ili nas kontaktirajte putem elektronske pošte na office@worldwide.rs. Ukoliko želite da stupite u kontakt s nama posle radnog vremena ili u toku vikenda, pozovite nas na: +381 65 3118317

Iskustvo u prevođenju sa portugalskog i na portugalski jezik

Worldwide Translations Beograd ima dugu praksu i bogato iskustvo u pružanju kompletnih usluga prevođenja na portugalski i sa portugalskog jezika.

U ministarstvima, specijalizovanim sudovima i drugim državnim institucijama, na raznim sastancima, prilikom potpisivanja ugovora, neophodno je da prisustvuje i sudski tumač za portugalski jezik – Beograd. Pismeno i usmeno prevođenje, simultano ili konsekutivno, prema potrebama i zahtevima klijenata, obezbeđuje sudski tumač za portugalski jezik – Beograd. Overen prevod dostavlja klijentu elektronskom poštom, faksom, poštom, ili to čini kurirska služba agencije Worldwide Translations.

Pusti video zapis

            

Pisane prevode dostavljamo klijentu u dogovorenom roku faksom, elektronskom poštom, ili našom kurirskom službom.

Portugalski jezik pripada grupi romanskih jezika. Kao i ostali romanski jezici i portugalski se razvio iz latinskog narodnog (vulgarnog). U sferu portugalskog ulazi i galješki kojim se govori u severoistočnoj Španiji. Portugalskim se govori u Portugaliji, Brazilu, Zelenortskim Ostrvima i brojnim državama bivšim portugalskim kolonijama.

Scroll to Top