Prevodilac i sudski tumac za ruski jezik – Beograd

Prevodilačka agencija Worldwide Translations okuplja prevodioce i sudske tumače koji su specijalizovani za rad na ruskom jeziku, i predstavlja jedinu agenciju za prevodjenje na tlu Balkana koja vrši i uslugu prevoda i obrade materijala direktno sa ruskog jezika na odabrani strani jezik, to jest, sa ma kog stranog jezika na ruski.

Najviše prevodimo na ruski sa nemačkog, engleskog, francuskog, i italijanskog, ali u našoj ponudi ćete naći i direktan prevod sa ruskog na: norveški, švedski, finski, ukrajinski, bugarski, mađarski, turski, makedonski, rumunski, ali i japanski, kineski, korejski, i mnoge druge jezike. Naravno, istu ovu uslugu možete dobiti i u suprotnom smeru, odnosno sa odabranog stranog jezika na ruski.

Pored svega navedenog, naši poslovni klijenti najviše zahtevaju prevod sa ruskog na srpski jezik.

Sudski tumač za ruski i dalje ostaje nezamenljiva karika u saradnji sa institucijama od javnog značaja u Srbiji.

Cena

Uobičajena cena prevoda sa ruskog i na ruski jezik se formira prema ceni jedne prevodilačke strane.

Jedna prevodilačka strana ima 1800 karaktera sa uključenim praznim mestima.

Pozovite nas na +381 11 2120968 za besplatnu konsultaciju ili nas kontaktirajte putem elektronske pošte na office@worldwide.rs.

Ukoliko želite da stupite u kontakt s nama posle radnog vremena ili u toku vikenda, pozovite nas na: +381 65 3118317

Prevodilački pravci: srpski / ruski i ruski / srpski

Agencija Worldwide Translations Beograd ima dugu praksu i bogato iskustvo u pružanju kompletnih usluga:

  • prevoda na ruski jezik sa srpskog,
  • prevoda sa srpskog jezika na ruski.

Koji je rok isporuke?

Uobičajeno rok isporuke prevoda (u daljem tekstu PZP) varira od EKSPRESNOG, gde je prevod spreman u roku od najviše 24 sata, pa sve do naših optimalnih varijanti gde je PZP od jednog dana na više.

Prevod svih vrsta dokumenata i poslovne dokumentacije na ruski i sa ruskog jezika

Savetujemo Vam da nam se obratite za svaki vid prevod teksta sa ruskog na srpski, svih poslovnih dokumenata i drugih materijala.

Izvorni govornici, stručni prevodioci, lektori i ovlašćeni sudski tumači naše agencije osposobljeni su za sve vrste pismenih prevoda i overe sudskog tumača kada su u pitanju prevod na ruski sa srpskog jezika i obratno. Svojim znanjem i umećem u usmenom prevođenju, bilo da je u pitanju konsekutivni ili simultani prevod, naši prevodioci doprineće uspešnosti Vaših pregovora i drugih poslovnih sastanaka.

U agenciji Worldwide Translations na raspolaganju su Vam iskusni prevodioci, izvrsni znalci ovog balto-slovenskog jezika, zaduženi za prevod ruskog jezika u oba pravca – prevod sa ruskog na srpski i obratno. Pored toga, u našoj agenciji možete dobiti i prvoklasan prevod na ruski jezik sa drugih stranih jezika, engleskog, nemačkog, ostalih i obratno, prevod sa ruskog na sve druge strane jezike.

Pusti video zapis

            

Pisane prevode dostavljamo klijentu u dogovorenom roku faksom, elektronskom poštom, ili našom kurirskom službom.

Neka od najpoznatijih dela svetske književnosti napisana su na ruskom jeziku. Puškin, Jesenjin, Tolstoj, Dostojevski, Vladimir Majakovski – samo su neki od velikih literata koji su stvarali koristeći rusko ćirilično pismo. Ruski je zvaničan jezik Ruske Federacije, Belorusije Kazahstana, Kirgizije. Kembrička enciklopedija jezika navodi da ruski kao prvi ili drugi jezik govori više od 455.000.000 stanovnika. Četvrti je jezik po rasprostranjenosti i jedan od šest zvaničnih jezika Ujedinjenih nacija.

Scroll to Top