Sudski tumac za slovenacki jezik | Prevodilac slovenačkog

Tim izvornih govornika, stručnih prevodilaca i ovlašćenih sudskih tumača – odličnih znalaca slovenačkog jezika – izrađuje po Vašoj porudžbini pismeni prevod slovenački na srpski, i obratno, prevod na slovenački sa srpskog. Prevodimo sve vrste ugovora i drugih poslovnih dokumenata, štampe, beletristike i drugih tekstova različite sadržine. Prevod na slovenački jezik sa drugih stranih jezika, i obratno, prevod slovenačkog jezika na druge strane jezike agencija Worldwide Translations poverila je izvornim govornicima i iskusnim stručnim prevodiocima slovenačkog jezika.

Ukoliko naš tim prevodilaca angažujete za usmeni prevod slovenačkog jezika, bilo za konsekutivno ili simultano prevođenje, bićete u prilici da uspešno pratite sve konferencije, prezentacije i druge poslovne skupove jer ćete dobiti precizan prevod sa slovenačkog na srpski i druge jezike ili pak obratno, prevod sa srpskog i drugih jezika na slovenački. Mi govorimo sve jezike!

Koja je cena prevoda?

Uobičajena cena prevoda sa slovenačkog na srpski jezik i sa srpskog na slovenacki jezik se formira prema ceni jedne prevodilačke strane koja ima 1800 karaktera (prazna mesta su uračunata).

Na cenu utiče zahtevana brzina isporuke prevoda kao i dodatne opcije koje klijent traži.

Mi garantujemo da smo 100% najbrži i imamo najbolje cene u Srbiji. Pozovite nas.

Prevodi sa overom sudskog tumača za slovenački

sudski tumaci u beogradu

Mnoge državne agencije, vladine institucije i ostala državna tela i univerziteti, kako u Srbiji, tako i u svim ostalim državama sveta, tako i u Sloveniji, zahtevaju prevode sa overom sudskog tumača kao deo prijavnog procesa, za registraciju poslovanja, pri otvaranju firme, prilikom konkurisanja za sredstva raznih fondova, za bankarske kredite itd.

Svaki naš ovlašćeni sudsk tumac za slovenacki jezik i prevodilac za slovenački, je do sada kvalitetno i uspešno preveo i svojim pečatom overio na hiljade sertifikovanih, overenih prevoda, koji su našim klijentima garantovali kvalitet.

Ukoliko vam je pak potreban prevod bez overe tumača, tu je naš prevodilac za slovenački jezik. Pozovite nas.

Iskustvo

Worldwide Translations ima dugu praksu i bogato iskustvo u pružanju kompletnih usluga prevođenja na slovenački i sa slovenačkog jezika.

Worldwide Translations ima proverene, iskusne i kvalitetne prevodioce za slovenački, sa bogatim radnim iskustvom te su i prevodi koji isti obezbeđuju na nivou koji zahteva jedna renomirana prevodilačka kuća.

Prevodilački pravci: sa slovenačkog na srpski i sa srpskog na slovenački

Naša prevodilačka agencija nudi Vam besprekorno tačan prevod u sledećim pravcima:

  • prevod sa slovenačkog jezika na srpski;
  • prevod sa srpskog na slovenački jezik;
  • prevod sa slovenačkog na drugi strani jezik;
  • prevod sa drugog stranog jezika na slovenački.
Pusti video zapis

            

Pisane prevode dostavljamo klijentu u dogovorenom roku faksom, elektronskom poštom, ili našom kurirskom službom.

Slovenački je maternji jezik za oko dva i po miliona ljudi. Službeni je jezik u Sloveniji, a govore ga manjinske grupe u Austriji, Italiji, Mađarskoj i Hrvatskoj. Pripada grupi južnoslovenskih jezika. Srodan je srpskom, s kojim je nekada činio jedinstven srpskohrvatski standard.

Scroll to Top