Prevodilac sa švedskog na srpski i sa srpskog na švedski – Beograd

Stručni prevodioci i ovlašćeni sudski tumači za švedski pouzdano i kvalitetno prevode za Vas sve vrste tekstova stručne sadržine, beletristike i poslovne dokumentacije, bilo da Vam je potreban pismeni prevod švedski na srpski ili pak obratno, prevod na švedski sa srpskog. Na naše prevodioce možete se osloniti i ukoliko Vam je potrebno usmeno prevođenje konferencija i poslovnih sastanaka, bilo da je u pitanju simultano ili konsekutivno prevođenje.

U našoj prevodilačkoj agenciji možete dobiti i kvalitetan prevod na švedski jezik sa drugih stranih jezika, i obratno, prevod sa švedskog na druge strane jezike, bez obzira na vrstu prevoda. Mi govorimo sve jezike!

Imperativ u našem poslovanju jeste precizan prevod švedskog jezika u oba smera, bilo da Vam je potreban prevod sa švedskog na srpski i druge jezike ili prevod sa srpskog i drugih jezika na švedski.

Naša prevodilačka agencija nudi Vam besprekorno tačan prevod u sledećim pravcima:

  • prevod sa švedskog na srpski (prevod švedski na srpski);
  • prevod sa srpskog na švedski;
  • prevod sa švedskog na drugi strani jezik;
  • prevod sa drugog stranog jezika na švedski.

Cena prevoda

Prevodimo sve vrste tekstova, članaka i poslovnih dokumenata sa švedskog i na švedski jezik, veoma brzo, stručno i po pristupačnim cenama. Pozovite nas na +381 11 2120968 za besplatnu konsultaciju ili nas kontaktirajte putem elektronske pošte na office@worldwide.rs. Ukoliko želite da stupite u kontakt s nama posle radnog vremena ili u toku vikenda, pozovite nas na: +381 65 3118317

Iskustvo

Prevod sa švedskog na srpski i obratno

Imamo veliko iskustvo u prevodjenju na švedski i sa švedskog jezika.

Za potrebe svojih vernih i stalnih klijenata, ali i za nove klijente koji su spremni da svoje poverenje poklone agenciji za prevođenje Worldwide Translations, agencija obezbeđuje i usluge koje pruža sudski tumač za švedski jezik – Beograd. Dostupan brzo i lako, sudski tumač za švedski jezik – Beograd i teritorijalno pripada sudovima koji se nalaze u Beogradu. Istovetnost prevoda sa originalom overava svojim potpisom i pečatom i u najkraćem roku prevod dostavlja klijentu u elektronskoj formi, faksom, poštom ili to čini kurirska služba agencije Worldwide Translations.

Pusti video zapis

            

Pisane prevode dostavljamo klijentu u dogovorenom roku faksom, elektronskom poštom, ili našom kurirskom službom.

Švedski jezik pripada severnogermanskoj podgrupi jezika. Govori se u Švedskoj i delovima Finske i među švedskim iseljenicima u Sjedinjenim Američkim Državama. Istorijski se deli na staronordijski (do 800. godine), runski švedski (do 1526. godine), novošvedski (do 1900. godine) i savremeni švedski.

Scroll to Top