Prevodilac za ukrajinski – Sudski tumac za ukrajinski jezik

U prevodilačkoj agenciji Worldwide Translations angažovani su vrsni stručni prevodioci i ovlašćeni sudski tumači, koji će odgovoriti na sve Vaše zahteve kada je u pitanju prevod ukrajinski na srpski, i u obratnom smeru – prevod na ukrajinski sa srpskog, bilo da Vam je potreban pismeni prevod poslovne dokumentacije, overa ovlašćenog sudskog tumača za ukrajinski ili pak usmeno prevođenje – konsekutivno ili simultano prevođenje poslovnog sastanka, prezentacije ili nekog drugog zvaničnog skupa.

Oslonite se na znanje naših prevodilaca ovog melodičnog balto-slovenskog jezika i ukoliko Vam je potreban prevod na ukrajinski jezik sa drugih stranih jezika, i obratno, prevod sa ukrajinskog na druge svetske jezike, bez obzira na vrstu prevodilačke usluge. Mi govorimo sve jezike!

Naši prevodioci garantuju Vam precizan prevod ukrajinskog jezika, u pisanoj ili usmenoj formi, bilo da Vam je potreban prevod sa ukrajinskog na srpski i druge jezike ili pak prevod sa srpskog i drugih jezika na ukrajinski.

Prevodilac sa srpskog na ukrajinski, prevod sa ukrajinskog na srpski

Naša prevodilačka agencija nudi Vam besprekorno tačan prevod u sledećim pravcima:

  • prevod sa ukrajinskog na srpski (prevod ukrajinski na srpski);
  • prevod sa srpskog na ukrajinski;
  • prevod sa ukrajinskog na drugi strani jezik;
  • prevod sa drugog stranog jezika na ukrajinski.

Sudski tumač za ukrajinski agencije Worldwide Translations Beograd prevodi lična dokumenta, pravne i sudske spise, tehničku dokumentaciju, prisustvuje sklopanju ugovora, prevodi i sertifikate. Sudski tumač za ukrajinski jezik može pomoći svojim znanjem jezika, stručnošću i u dogovorenom roku brzo dostaviti traženi prevod klijentu.

Cena prevoda

Prevodimo sve vrste tekstova, članaka i poslovnih dokumenata, veoma brzo, stručno i po pristupačnim cenama. Pozovite nas na +381 11 2120968 za besplatnu konsultaciju ili nas kontaktirajte putem elektronske pošte na office@worldwide.rs. Ukoliko želite da stupite u kontakt s nama posle radnog vremena ili u toku vikenda, pozovite nas na: +381 65 3118317

Iskustvo

Agencija Worldwide Translations ima dugu praksu i bogato iskustvo u pružanju kompletnih usluga prevođenja na sve jezike sveta.

Sudski tumač za ukrajinski – Beograd jeste u neposrednoj blizini, lako dostupan za neposredne kontakte ukoliko se u pregovara za posao, ukoliko se potpisuje neki ugovor ili je reč o prevodu tehničke dokumentacije, što je posebno važno za dobijanje atesta nadležnih državnih organa. Ukrajinski jezik, sudski tumač agencije Worldwide Translations prevodi sa ukrajinskog na srpski i obratno, ali i na druge jezike. Prevode, overene svojim potpisom i pečatom, sudski tumač za ukrajinski dostavlja poštom, faksom, elektronskom poštom, na CD-u, ili prema dogovoru sa klijentom.

Pusti video zapis

            

Pisane prevode dostavljamo klijentu u dogovorenom roku faksom, elektronskom poštom, ili našom kurirskom službom.

Ukrajina je bila treća po teritoriji a druga po broju stanovnika republika bivšeg SSSR-a. Ukrajinci su i pod okriljem velike države insistirali na sopstvenom jeziku, i pisali ukrajinskom varijantom ćirilice. Ukrajinski jezik pripada istočnoslovenskoj grupi jezika i zvaničan je jezik u Ukrajini i Pridnjestrovlju (Moldavija). U Hrvatskoj, Rumuniji, Slovačkoj, Poljskoj i Srbiji, priznat je kao jezik manjina.

Scroll to Top