Prevodilac za španski jezik – Sudski tumac za španski

Agencija Worldwide Translations preporučuje Vam iskusne stručne prevodioce, ovlašćene sudske tumače i lektore, koji će za Vas prevesti poslovne materijale i druge tekstove, bilo da je u pitanju pismeni prevod na španski sa srpskog jezika ili pak prevod španski na srpski, bez obzira na tematiku i težinu teksta. Ukažite poverenje našim prevodiocima i kada Vam je potreban prevod na španski jezik sa drugih stranih jezika, i obratno, prevod sa španskog na druge jezike. Mi govorimo sve jezike!

Našim umešnim prevodiocima prepustite prevod španskog jezika i kada je u pitanju usmeno prevođenje Vaših poslovnih sastanaka, konferencija i drugih skupova ukoliko Vam je potreban prevod sa španskog na srpski i druge jezike, i obratno, prevod sa srpskog i drugih jezika na španski, bilo da se opredelite za konsekutivno ili simultano prevođenje. Preciznost u prevođenju ovog romanskog jezika, profesionalnost i poštovanje ugovorenih obaveza moto su u poslovanju naše prevodilačke agencije.:

Naša prevodilačka agencija nudi Vam besprekorno tačan prevod u sledećim pravcima:

  • prevod sa španskog na srpski;
  • prevod sa srpskog na španski;
  • prevod sa španskog na drugi strani jezik;
  • prevod sa drugog stranog jezika na španski;
  • prevod sa overom sudskog tumača.

Cena

Prevodimo sve vrste tekstova, članaka i poslovnih dokumenata, veoma brzo, stručno i po pristupačnim cenama.

Cena prevoda sa overom od strane sudskog tumača za španski

Ukoliko Vam je neophodna overa dokumentacije od strane sudskog tumača za španski, cena se uvećava u odnosu na osnovnu.

Pozovite nas na +381 11 2120968 za besplatnu konsultaciju ili nas kontaktirajte putem elektronske pošte na office@worldwide.rs.

Ukoliko želite da stupite u kontakt s nama posle radnog vremena ili u toku vikenda, pozovite nas na: +381 65 3118317

Iskustvo

Naša agencija ima prilično veliko iskustvo u pružanju kompletnih usluga prevođenja na španski jezik i sa španskog jezika, kako pismenih tako i usmenih.

Svi prevodioci i sudski tumači za španski jezik će u skladu sa zahtevima klijenata prevesti bilo koju vrstu materijala sa španskog i na španski jezik, bez obzira da li ti prevodi podrazumevaju prevod na naš ili sa našeg jezika, odnosno sa ili na bilo koji od jezika za koje smo specijalizovani.

Ono što Worldwide Translations izdvaja u odnosu na druge agencije i prevodioce je da osim visokog kvaliteta i brzine izrade, svakako imamo najbolje cene na tržištu naše zemlje.

U skladu sa vašim zahtevima, pružamo vam i uslugu prevoda u pisanom obliku za sve vrste sadržaja, ali i usmeno prevođenje sa španskog i na španski jezik. Takođe, vršimo i iznajmljivanje opreme za simultano prevođenje, ali i uslugu lekture i korekture sadržaja koje je preveo neko drugi.

Sem toga, na vaš zahtev prevodimo i veb sajtove i to uz primenu svih pravila dobre SEO optimizacije, kao i sve softvere, zatim sve vrste web prodavnica i onlajn kataloge, kao i sve ostale sadržaje koji su u vezi sa informacionim tehnologijama i industrijom igara.

Pusti video zapis

            

Pisane prevode dostavljamo klijentu u dogovorenom roku faksom, elektronskom poštom, ili našom kurirskom službom.

Španski jezik pripada grupi romanskih jezika. I španski je proizašao iz latinskog narodnog (vulgarnog) koji su Rimljani doneli na Ibersko poluostrvo kad su njime zavladali krajem I veka pre nove ere. Pored španskog, u Španiji se govori baskijski, katalanski i galješik. Jedan je od službenih jezika Organizacije ujedinjenih nacija.

Scroll to Top