Prevodioci za češki – Sudski tumac za ceski jezik – Beograd

Za pismene prevode propisa, ugovora i drugih poslovnih dokumenata i overe sudskog tumača u agenciji Worldwide Translations zaduženi su najbolji lektori, ovlašćeni sudski tumači i stručni prevodioci češkog jezika, koji će Vam po dogovorenim uslovima isporučiti precizan prevod češkog na srpski, i obratno, prevod sa srpskog na češki. Oni će Vam pomoći u radu i doprineti Vašem poslovanju tako što će za Vas prevoditi poslovne sastanke, stručne tribine, konferencije i prezentacije, bilo da Vam je potrebno simultano ili konsekutivno prevođenje.

Tim vrsnih bohemista naše prevodilačke agencije garantuje Vam prvoklasan prevod češkog jezika na srpski i odgovara na sve Vaše zahteve, bilo u pisanoj ili usmenoj formi, kada je u pitanju prevod na češki sa srpskog jezika. Poklonite poverenje našoj agenciji i znalcima ovog zapadnoslovenskog jezika i kada je u pitanju prevod sa češkog na druge strane jezike, i obratno, prevod na češki jezik sa svih drugih stranih jezika. Mi govorimo sve jezike!

Cenovnik

Prevodimo sve vrste tekstova, članaka i poslovnih dokumenata sa čekog na srpski i sa srpskog na češki jezik, veoma brzo, stručno i po pristupačnim cenama. Pozovite nas, dobićete najbolju ponudu u regiji.

Kontakt

Prevodilac za češki jezik

Pozovite nas na +381 11 2120968 za besplatnu konsultaciju ili nas kontaktirajte putem elektronske pošte na office@worldwide.rs.

Ukoliko želite da stupite u kontakt s nama posle radnog vremena ili u toku vikenda, pozovite nas na: +381 65 3118317

Bogato iskustvo u prevodu sa češkog i na češki

Usluge prevodjenja sa overom sudskog tumača za češki možete dobiti u okviru naše centrale u Beogradu, ali pokrivamo i sve druge gradove u Srbiji.

Posebno napominjemo da ćete kod nas dobiti kompletnu obradu svih dokumenata i dokumentacije, što znači da uz uslugu prevoda, dobijate i njegovu overu, što je vrlo značajno, jer na taj način zapravo dobijate preveden dokument koji se moguće koristiti u svakoj situaciji, a potpuno isto kao i svaki drugi original, uzevši u obzir da se ovako obrađen dokument smatra potpuno validnim sa stanovišta prava. Da bi sudski tumač za češki jezik mogao da izvrši overu, prema pravilima zakonom propisane procedure, on mora da uporedi originalan i preveden dokument, a sa ciljem da utvrdi da li su podaci u njima istovetni, što on i čini, pa tek nakon što se uveri da među njima ne postoji apsolutno nikakva razlika on stavlja svoj pečat na prevod, što znači da potvrđuje da su u pitanju istovetna dokumenta. Zato posebno naglašavamo da svaki klijent koji ima potrebu za prevođenjem dokumenata, odnosno svih materijala za koje se zahteva overa sudskog tumača ima i obavezu da dostavi originalna dokumenta na uvid.

Prevodilački pravci: češki na srpski i srpski na češki jezik

Naša prevodilačka agencija nudi Vam besprekorno tačan prevod u sledećim pravcima:

  • prevod sa češkog na srpski (prevod češkog na srpski);
  • prevod sa srpskog na češki;
  • prevod sa češkog na drugi strani jezik;
  • prevod sa drugog stranog jezika na češki.
Pusti video zapis

            

Pisane prevode dostavljamo klijentu u dogovorenom roku faksom, elektronskom poštom, ili našom kurirskom službom.

Češki jezik pripada grupi zapadnoslovenskih jezika i deli se na dva glavna dijalekta – češki i hanacki (u Moravskoj). Zvanični je jezik Republike Češke. Specifičnost današnjeg češkog jezika, kako donosi Vikipedija, jeste postojanje jasne razlike između pisanog i govornog jezika koji se koristi u neslužbenoj i poluslužbenoj komunikaciji.

Scroll to Top