Prevodilac i sudski tumač za holandski jezik

U prevodilačkoj agenciji Worldwide Translations možete dobiti sve vrste prevodilačkih usluga –pismeni prevod na holandski sa srpskog, kao i u suprotnom smeru – prevod holandski na srpski svih stručnih i književnih tekstova i poslovne dokumentacije. Takođe Vam nudimo i usmeni prevod holandskog jezika, bilo da je u pitanju simultano ili konsekutivno prevođenje  poslovnog sastanka ili nekog drugog zvaničnog skupa. Za to su zaduženi iskusni prevodioci, lektori i ovlašćeni sudski tumači koji će udovoljiti svim Vašim zahtevima za prevođenje ovog zapadnogermanskog jezika.

Ukažite poverenje stručnim prevodiocima naše agencije i kada Vam je potreban prevod na holandski jezik sa drugih stranih jezika, i obratno, prevod sa holandskog na druge strane jezike. Oslonite se na našu efikasnost u poslovanju i više nego povoljne cene naših prevodilačkih usluga, bilo da je u pitanju prevod sa holandskog na srpski i druge jezike, i obratno, prevod sa srpskog i drugih jezika na holandski. Mi govorimo sve jezike!

Naša prevodilačka agencija nudi Vam besprekorno tačan prevod u sledećim pravcima:

  • prevod sa holandskog na srpski (prevod holandski na srpski);
  • prevod sa srpskog na holandski;
  • prevod sa holandskog na drugi strani jezik;);
  • prevod sa drugog stranog jezika na holandski.

Ukoliko vam je potreban prevod sa overom sudskog tumača za holandski, tu smo takođe za Vas.

Cena prevoda sudskog tumača za holandski jezik

Bez obzira da li vam je potrebno prevođenje tekstova sa overom tumača za poslovne ili pak državne svrhe, naši sudski tumači za holandski će u potpunosti ispuniti vaše zahteve i očekivanja, jer će u najkraćem mogućem roku i po najobljem odnosu cena/kvalitet izvršiti uslugu prevoda.

Pozovite nas na +381 11 2120968 za besplatnu konsultaciju ili nas kontaktirajte putem elektronske pošte na office@worldwide.rs. Ukoliko želite da stupite u kontakt s nama posle radnog vremena ili u toku vikenda, pozovite nas na: +381 65 3118317

Iskustvo

Worldwide Translations ima dugu praksu i bogato iskustvo u pružanju kompletnih usluga prevođenja sa overom sudskog tumača za holandski jezik.

Za prevode izvoda iz raznih registara, stanja bankovnih računa, sertifikata i sličnih dokumenata zadužen je sudski tumač za holandski jezik – Beograd agencije Worldwide Translations. Lokacijski najbliži, a pritom kvalifikovan i sa ogromnim iskustvom u struci, obezbediće kvalitetan i tačan prevod, što garantuje svojim potpisom i pečatom. Sudski tumač za holandski jezik – Beograd svoje prevode dostavlja klijentu u dogovorenom roku u elektronskoj formi, faksom, poštom ili na način koji klijentu odgovara, a sve to po veoma prihvatljivim cenamaUkoliko vam je potreban prevod bez overe, tu je naš prevodilac za holandski jezik.

Pusti video zapis

            

Pisane prevode dostavljamo klijentu u dogovorenom roku faksom, elektronskom poštom, ili našom kurirskom službom.

Holandski jezik pripada zapadnogermanskoj grupi jezika. Pismo je latinica, a od 1947. godine uveden je novi pravopis koji je obavezan za celu zemlju. Zvaničan je jezik u Holandiji a upotrebljava se još u istočnoj i zapadnoj Indiji i Južnoafričkoj Republici.

Scroll to Top