Prevodilac i Sudski tumac za italijanski jezik Beograd – Usmeno i pismeno prevođenje

Ovlašćeni sudski tumači, stručni prevodioci i lektori za italijanski jezik odgovoriće na svaki Vaš zahtev kada Vam je potreban prevod na italijanski, bilo da je u pitanju usmeni prevod – konsekutivno ili simultano prevođenje – ili pismeni prevod italijanski na srpski teksta stručne ili komercijalne sadržine ili pak prevod na italijanski jezik sa srpskog. Takođe nam se možete obratiti i za prevod na italijanski sa svih drugih stranih jezika, i obratno, sa italijanskog na druge strane jezike kada su u pitanju overe sudskog tumača ličnog ili poslovnog dokumenta, prevodi književnih i stručnih tekstova različite tematike. Mi govorimo sve jezike!

Kada Vam je potreban prevod italijanskog jezika, oslonite se na znanje naših prevodilaca i lektora italijanskog jezika jer su njihova stručnost i profesionalnost garancija da ćete dobiti kvalitetan prevod sa italijanskog na srpski i druge jezike, i obratno, prevod sa srpskog i drugih jezika na italijanski.

Cena prevoda bez overe i sa overom tumača za italijanski

Prevodimo sve vrste dokumenata sa overom tumača za italijanski, veoma brzo i po idealnom odnosu cena / kvalitet.

Cena se formira prema ceni jedne prevodilačke strane koja ima 1800 karaktera – prazna mesta su uračunata. Cenu određuje više faktora.

Mi garantujemo da smo 100% najbrži i imamo najbolje cene u Srbiji.

Kontakt i radno vreme

Prevodioci za italijanski

Radno vreme: Ponedeljak – Petak 09-17h

Pozovite nas na +381 11 2120968 za besplatnu konsultaciju ili nas kontaktirajte putem elektronske pošte na office@worldwide.rs.

Kontakt za hitni prevod:

Ukoliko želite da stupite u kontakt s nama posle radnog vremena ili u toku vikenda, pozovite nas na: +381 65 3118317

Prevodilački pravci

Naša prevodilačka agencija nudi Vam besprekorno tačan prevod u sledećim pravcima:

  • prevod sa italijanskog na srpski (prevod italijanski na srpski);
  • prevod sa srpskog na italijanski;
  • prevod sa italijanskog na drugi strani jezik;
  • prevod sa drugog stranog jezika na italijanski.
Pusti video zapis

            

Pisane prevode dostavljamo klijentu u dogovorenom roku faksom, elektronskom poštom, ili našom kurirskom službom.

Italijanski jezik pripada romanskoj grupi indoevropskih jezika. Razvio se iz govornog (vulgarnog) latinskog i njime su govorili svi narodi i plemena na Apeninskom poluostrvu. Sa pojavom Dantea, Petrarke i Bokača (XIII i XIV vek) toskanski dijalekt postaje jedinstveni italijanski jezik. Spada u najmelodičnije jezike sveta zbog svojih čistih vokala, kao i rasporeda vokala i konsonanata koji se u reči naizmenično smenjuju. Zvaničan je jezik u Italiji, delu Švajcarske i Republici San Marino. Uz latinski, drugi je službeni jezik Vatikana.

Scroll to Top