Prevodilac za kineski jezik · Prevod sa srpskog na kineski i sa kineskog na srpski · Beograd

Za prevod sa srpskog na kineski, i prevod sa kineskog na srpski, bilo da su Vam potrebni pismeni prevodi, sa overom ovlašćenih sudskih tumača ili bez overe, ili usmeni prevodi, bez obzira da li ćete odabrati simultano ili konsekutivno prevođenje, u agenciji Worldwide Translations zaduženi su izvorni govornici i vrsni prevodioci koji će Vam prevesti sve poslovne materijale, stručne i književne tekstove i omogućiti Vam da uspešno obavite poslovne sastanke.

Ukažite poverenje našim prevodiocima ovog sino-tibetanskog jezika i u slučaju kada Vam je potreban prevod na kineski jezik sa drugih stranih jezika, i obratno, prevod sa kineskog na druge strane jezike, bilo da je u pitanju pismeno ili usmeno prevođenje.

Prekoračite sve barijere u komunikaciji i budite sigurni da ćete u ugovorenom roku dobiti pouzdan prevod kineskog jezika – bez obzira da li ste se opredelili za prevod sa kineskog na srpski i druge jezike ili pak prevod sa srpskog i drugih jezika na kineski. Mi govorimo sve jezike!

Cena

Radimo prevod sa kineskog na srpski jezik  i prevod sa srskog na kineski jezik po najpovoljnijim uslovima. Kako sa stanovišta cene, tako i sa aspekta kvaliteta i brzine. Naš prevodilac za kineski jezik prevodi sve vrste tekstova, članaka i poslovnih dokumenata.

Pozovite nas na +381 11 2120968 za besplatnu konsultaciju ili nas kontaktirajte putem elektronske pošte na office@worldwide.rs. Ukoliko želite da stupite u kontakt s nama posle radnog vremena ili u toku vikenda, pozovite nas na: +381 65 3118317

Prevodilac sa srpskog na kineski i kineskog na srpski

Vršimo prevod sa kineskog na srpski jezik i prevod sa srskog na kineski jezik po najpovoljnijim uslovima. Kako u pogledu cene, tako i sa stanovišta kvaliteta, odnosno brzine. Prevodimo sa overom sudskog tumača za kineski jezik, sve vrste tekstova, članaka i poslovnih dokumenata.

Cena se formira prema jednoj prevodilačkoj strani koja ima 1800 karaktera (prazna mesta su uračunata). Cenu određuje više faktora. Naša osnovna cena jedne prevodilačke strane ide od €7,5 pa na više (ukoliko je potrebna overa od strane sudskog tumača za kineski).

Prevod sa overom tumača za kineski

Garantujemo da smo 100% najbrži i imamo najbolje cene u Srbiji.

Kontakt

Pozovite nas na +381 11 2120968 za besplatnu konsultaciju ili nas kontaktirajte putem elektronske pošte na office@worldwide.rs.

Ukoliko želite da stupite u kontakt s nama posle radnog vremena ili u toku vikenda, pozovite nas na: +381 65 3118317

Iskustvo u prevodima sa overom tumača za kineski

Srpski-kineski i kineski-srpski

Agencija Worldwide Translations Beograd ima dugu praksu i bogato iskustvo u pružanju kompletnih usluga prevođenja sa kineskog jezika i na kineski. Naši klijenti su Bank of China, CRBC i ostale kineske firme koje posluju u Srbiji.

Prevodilački pravci

Usmeno i pismeno prevođenje

Naša prevodilačka agencija nudi Vam besprekorno tačan prevod u sledećim pravcima:

  • prevod sa kineskog na srpski (prevod kineski na srpski);
  • prevod sa srpskog na kineski;
  • prevod sa kineskog na drugi strani jezik;
  • prevod sa drugog stranog jezika na kineski.

Možete nam se obratiti i ukoliko Vam je neophodan prevod bez overe koji će izvršiti naš prevodilac za kineski jezik, ili pak sa overom koji će za Vas izvršiti naš tumač za kineski jezik.

Pusti video zapis

            

Pisane prevode dostavljamo klijentu u dogovorenom roku faksom, elektronskom poštom, ili našom kurirskom službom.

Kineski je zvaničan jezik Narodne Republike Kine i nacionalni jezik kineskog naroda. U Tajvanu, Singapuru i Ujedinjenim nacijama je, takođe, službeni jezik. Svrstava se u kinesko-tajsku grupu jezika iz porodice kinesko-tibetanskih jezika. Vikipedija kaže da svaki peti stanovnik planete govori kineskim jezikom.

Scroll to Top