Prevodilac finskog jezika – Sudski tumač za finski

Agencija Worldwide Translations odabrala je za Vas izvorne govornike, iskusne stručne prevodioce i ovlašćene sudske tumače koji će odgovoriti na sve Vaše zahteve kada je u pitanju pismeni prevod na finski sa srpskog, ili pak prevod finski na srpski, bez obzira na tematiku i težinu teksta, ili je pak u pitanju usmeno prevođenje nekog poslovnog sastanka, bilo da je reč o konsekutivnom ili simultanom prevođenju.

Poklonite poverenje našim prevodiocima ovog ugro-finskog jezika i ukoliko Vam je potreban prevod na finski jezik sa drugog stranog jezika, na primer sa engleskog, nemačkog, ruskog, švedskog, i obratno, prevod sa finskog na drugi strani jezik, bez obzira da li Vam je potrebno pismeno ili usmeno prevođenje.

Garantujemo Vam profesionalnost u poslovanju i precizan prevod finskog jezika u oba smera, bilo da ste se opredelili za prevod sa finskog na srpski i druge jezike ili pak prevod sa srpskog i drugih jezika na finski. Mi govorimo sve jezike!

Cena

Prevodimo sa srpskog na finski jezik i obratno u kratkim rokovima i po vrlo povoljnim cenama sva ona dokumenta koja su vam neophodna, poslovnu dokumentaciju različitih vrsta kao i dokumenta koja se predaju nadležnim institucijama u mnogim situacijama.

Za najbolju cenu u regiji nas pozovite.

Kontakt

Pozovite nas na +381 11 2120968 za besplatnu konsultaciju ili nas kontaktirajte putem elektronske pošte na office@worldwide.rs.

Ukoliko želite da stupite u kontakt s nama posle radnog vremena ili u toku vikenda, pozovite nas na: +381 65 3118317

Radno vreme prevodilaca za finski

Ponedeljak – Petak od 9 do 17h

Za kontakt s nama posle radnog vremena ili u toku vikenda, pozovite nas na: +381 65 3118317, dostupni smo 24 časa dnevno.

Iskustvo u prevodu

Razlog zbog čega se klijenti obraćaju upravo nama kada su im potrebni prevodi materijala sa overom tumača sa i na finski jezik, posebno ukoliko je u pitanju prevođenje poslovnih dokumenata ili bilo koje vrste dokumentacije, jer kod nas uz uslugu prevoda dokumenata mogu da dobiju i uslugu njihove overe za koju je zadužen sudski tumač za finski jezik, ovlašćen od strane nadležnih državnih organa za ove poslove.

U okviru naše prevodilačke agencije vas očekuju prevodi dokumentacije sa i na finski jezik, za tender, medicinske i tehničke dokumentacije, ali i različitih dokumenata, kako ličnih, tako i poslovnih. Vrlo je važno da naglasimo i to da procedura overe svih dokumenata podrazumeva da neposredno pre stavljanja zvaničnog pečata na preveden dokument, sudski tumač mora da ga uporedi sa originalnim, pa je zato vrlo bitno da nam dostavite i originale na uvid. Ukoliko vam tako odgovara, sve materijale koje želite da prevedemo sa i na finski jezik možete da donesete i lično.

Prevodilački pravci: finski na srpski i srpski na finski jezik

Naša prevodilačka agencija nudi Vam besprekorno tačan prevod u sledećim pravcima:

  • prevod sa finskog na srpski (prevod finski na srpski);
  • prevod sa srpskog na finski;
  • prevod sa finskog na drugi strani jezik;
  • prevod sa drugog stranog jezika na finski.
Pusti video zapis

            

Pisane prevode dostavljamo klijentu u dogovorenom roku faksom, elektronskom poštom, ili našom kurirskom službom.

Finski jezik pripada ugro-finskoj grupi jezika. Deli se na dva dijalekta: zapadnofinski i istočnofinski. U bliskom je srodstvu sa estonskim. Ima dosta elemenata iz germanskih jezika, naročito švedskog, iz baltičkih jezika, ali i iz ruskog. Pismo je latinica. Finskim jezikom govori se u Finskoj, a njime govore i Finci u Švedskoj, Norveškoj i Rusiji.

Scroll to Top